Contact:
Tel:
0722 563 050
E-mail:
cazare@pensiunealajura.ro

 

 
Twitter: @pensiuneaLaJura
Urmariţi-ne!
 

În sezonul 2017 Pensiunea La Jura este închisă

Tinem sa va multumim din suflet tuturor celor care ne-ati vizitat ani la rand. Si celor care intentionati sa ne vizitati din nou.

Din pacate, in acest an nu ne putem ocupa de administrarea pensiunii si, de aceea, nu mai putem deschide. Dar va asteptam din nou la noi vara viitoare, in 2018.

Va multumim pentru intelegere.

Evenimente

 

Şi vara aceasta vor fi evenimente pe litoral, începând chiar cu luna iunie.
 

Evenimente litoral 2015Liberty Parade 2015

Liberty Parade 2015, cel mai aşteptat eveniment dance al anului, îşi anunţă data de desfăşurare, în premieră absolută, încă din primele luni ale anului. Asta pentru ca fanii Liberty Parade să aibă timp să-şi ia concediu, să-ş programeze vacanţa şi să nu rateze un super Liberty Parade. Ascultând de dorinţele voastre exprimate pe pagina de Facebook Liberty Parade, dar şi pe siteul radio21.ro, Radio 21 a decis ca anul acesta să anunţe data Liberty Parade 2015 încă de la mijlocul lunii februarie.

Liberty Parade va avea loc pe data de 25 iulie pe plaja Venus-Saturn.StufStock 2015

Festivalul Stufstock va avea loc in Vama Veche in luna iulie 2015.

Ziua Marinei 2015

In fiecare an, pe 15 august sarbatorim Ziua Marinei la Mangalia. Festivitatea va avea loc in Portul Turistic Mangalia.

Festivalul international de muzica usoara si folclor "Festivalul Tineretii"

Festivalul de muzica usoara va avea loc in statiunea Jupiter in luna august.

Festivalul Callatis 2015

Ca in fiecare an, Festivalul Callatis va avea loc si in acest an in Portul Turistic Mangalia in luna august.

Zilele orasului Mangalia

In perioada 6-8 septembrie 2015 sarbatorim Zilele orasului Mangalia.

Europa FM, Live pe plajă

01 august 19:30, plaja Saturn-Venus

Invitati: Smiley, Loredana, Voltaj, Vama, Holograf, Vunk

Intrarea este libera

Europa FM, Live Symphony

02 august 20:00, plaja Saturn-Venus

Europa FM Live Symphony: A WHOLE NEW WORLD, un program oferit de Teatrul Naţional de Operă şi Balet "Oleg Danovski". Iniţiatorul şi dirijorul acestui concert este muzicianul Ionuţ Pascu.
Invitat special: Daniela Vlădescu

Intrarea este libera


Evenimente litoral 2014


Callatis Fest 2014

Callatis Fest 2014 da tonul distractiei pe litoral incepand de joi, 21 august, pana duminica, 24 august, pe scena plutitoare din Portul turistic Mangalia. Continuand traditia spectacolelor estivale ale Mangaliei, pe parcursul celor patru seri de festival - Callatis Stars, Dor de Callatis, Gala premiilor de excelenta Callatis si Top Romanian Brands - vor urca pe aceeasi scena nume consacrate ale showbizului romanesc precum Proconsul, Pheonix, Pact by Leo Iorga & Adi Ordean, Nico si Shobby, Morris, Sonny Flame, Vlad Mirita, Paula Seling, Anca Sigartau, Mihai Traistariu, Nicolae Voiculet Orchestra, Daniela Gyorfi, Valeria Arnautu, Cornelia Catanga si Silvia Chifiriuc.

Prima seara a festivalului a reunit pe scena sub titulatura Callatis Stars artisti in plina ascensiune, dar si nume deja consacrate: Morris, Alyanna, Adriana Gavrila, Maria Craciun, Raluca Munteanu, Alexandru Padureanu. Seara s-a incheiat cu microrecitalurile sustinute de Daniela Gyorfi si Emisia 2 si cu indragita trupa Proconsul.

Vineri, 22 august, incepand cu ora 20.30, a doua seara a festivalului dedicata muzicii populare si intitulata Dor de Callatis aduce publicului iubitor de folclor opt ansambluri si saisprezece solisti tineri si consacrati din toate regiunile folclorice ale Romaniei. O prezenta aparte a regiunii Banat va fi Anca Pantaru si "Barzava", ansamblul de dansuri al municipiului Resita.

Sambata, 23 august, ora 20.30, Gala premiilor de excelenta Callatis prilejuieste recunoasterea valorilor din diferite domenii ale vietii cultural - artistice precum Horia Garbea, Ioan Cristescu, Dinu Grigorescu, Tatiana Odobescu, Gicu Todor, Nicu Covaci, dar si reintalnirea cu Nico si Schobby cu noul lor single "Clipe", cu Paula Seling, cu Anca Sigartau si cu numerele de magie ale lui Bogdan Muntean. Cea de-a treia seara a festivalului se va incheia in forta cu microrecitalul PACT by Leo Iorga & Adi Ordean si recitalul trupei Phoenix.

Ultima seara a Callatis Fest 2014, Top Romanian Brands, este un pretext pentru a aduce pe scena festivalului branduri artistice. Astfel, duminica 24 august, ora 20.30, vor incanta publicul interpretii Vlad Mirita in duet cu Ioana Picos, Mihai Traistariu, Sonny Flame, trupa Iris si Nicolae Voiculet Orchestra cu invitatii sai speciali Anca Sigartau, Silvia Chifiriuc, Cornelia Catanga si Aurel Padureanu, care vor incheia editia din 2014 a festivalului Callatis pe ritmurile muzicii iubite de toti turistii de la malul marii.

Callatis Fest 2014 este prezentat de actrita Ioana Picos, binecunoscuta moderatoare tv Iuliana Marciuc, realizatorul Georgio dell Noce, Aura Poterasu si Radu Neamt, Razvan Oprea si Dan Mircea Cipariu si organizat de Asociatia Callatis Fest Marea Neagra, Asociatia de turism Sudul Litoralului, Primaria Municipiului Mangalia si Consiliul local Mangalia.

Intrarea este liberă.

- Mai multe detalii: http://www.bestmusic.ro/stiri/festivalul-callitas-2014-140540.html

Festivalul Bucegi.Cinste voua!

Festivalul Bucegi, Pensiunea la Jura**, Neptun

În luna iunie 2014, Pensiunea noastră a găzduit festivalul Bucegi. Cinste vouă!

Timp de 3 zile au fost manifestări artistice cu dansuri populare și concursuri cu premii în bere.

 
Imagini de la Festival
 

Liberty Parade - 2014

Liberty Parade 2014,Venus, Neptun, litoral

Liberty Parade de anul acesta va avea loc pe 26 iulie pe plaja aflată între Venus și Saturn. Anul acesta va fi o petrecere mai energică, mai veselă și mai plină de viață decât toate edițiile anterioare.

Liberty Parade a devenit de-a lungul timpului un nume sinonim cu litoralul, vara și vacanța, iar organizatorii nu vor să se dezmintă, intenționând să prezinte un Liberty Parade 2014 la superlativ: mai mare, mai zgomotos și cu mai multă muzică dance de calitate.

Organizat de Radio 21, Liberty Parade 2014 – festivalul tinerilor iubitori de muzică și mix-uri de vară a anunțat deja primul nume de pe lista de invitati: Dj Optik, de la Radio 21, primul DJ roman care a intrat pe grila Ibiza Global Radio.

Festivalul adună anual aproape 100.000 de fani pe plaja dintre Venus și Saturn.

Sursa foto: www.reporterntv.ro

 

Festivalul Antic Callatis

Fetivalul Antic Callatis din Mangalia, litoral

Festivalul antic Callatis din Mangalia are loc în centrul istoric al orașului și promovează istoria milenară a locului, a orașului Mangalia, fostă cetate Callatis.

Festivalul este programat să aibă loc în perioada 7 - 9 iulie 2014, iar ceremoniile vor fi deschise de o paradă a costumelor antice.

Cea de-a doua zi a festivalului va fi dedicată activităților interactive și atelierelor de creație cu specific dacic, tracic și grecesc, deschise începând cu seara primei zile de festival.

Vizitatorii își pot incerca talentul la ceramică, țesătorie, fierărie sau împletituri, dar și la jocuri antice sau concursuri de arc și aruncare a suliței.

Ultima zi a festivalului va fi marcată de o paradă a întemeietorilor orașului. Festivalul este la a doua ediție.

Sursa foto: www.mangalianews.ro

 
© 2014, www.pensiunealajura.ro, Stepolis Comercial srl, Mangalia

 
Search Engine Optimization - AddMe